Canals participa a la II Trobada de Regidories de Joventut de la Costera i la Canal de Navarrés

Seguint amb l’experiència de la primera trobada realitzada el passat mes de març a Canals, Ricardo Requena -alcalde i regidor de Joventut del municipi- ha participat junt als regidors, tècnics i departaments de Joventut de les localitats de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés a l’encontre celebrat en la Casa de Cultura d’Enguera, on van estar companyats per tècnics de Xarxa Jove i Generalitat Jove IVAJ.

A aquest encontre, els responsables municipals posaren en comú les seues polítiques de joventut actuals i avançaren les que es pretenen ficar en marxa en un futur.
Novament, un dels motius principals d’aquesta reunió ha sigut generar sinergies per a realitzar projectes conjunts i en xarxa, per a treballar coordinadament entre els distints pobles de les comarques.

Requena ha manifestat en aquest sentit que “malgrat que les realitats de cada localitat són distintes, sempre podem trobar punts en comú i treballar de manera conjunta per tal de poder tirar endavant activitats i polítiques de joventut”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 1 =