Canals ofereix activitats de conscienciació sobre l’Alzhéimer als escolars de tres centres

La regidoria d’Educació de Canals ha encetat aquesta setmana una nova activitat dins de les propostes ofertades per als escolars durant el present curs. En concret, es tracta d’un projecte de conscienciació sobre l’Alzhéimer on col·labora activament l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals (AFA) i participen el CEIP Vicent Rius Guillemes, el CEIP Calixte III i el col·legi Cervantes.

La passada setmana, els usuaris d’AFA Canals van rebre la visita dels alumnes d’Infantil del Vicent Rius. Durant tot un matí i per grups, xiquets i usuaris confeccionaren per trossos un puzle gegant. Per al president de l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, Arcadi Soriano: “fou un goig poder vore als xiquets treballant conjuntament amb els nostres majors on en molts casos la diferencia d’edat arribava a més de 80 anys”.

Pel que fa al Calixte III, els seus alumnes han començat aquesta setmana amb el visionat de pel·lícules relacionades amb l’Alzheimer i amb l’estudi d’aquesta malaltia. Al col·legi Cervantes els escolars participaran activament en la jornada del 13 de març on els voluntaris del col·lectiu d’Alzheimer celebraran diferents sessions de conscienciació.

No hay comentarios

Dejar respuesta