Canals mostra la seua Guia Turística i Hostalera

Després de més d’un any de treball i dedicació, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Canal, fa realitat la Guia Turística i Hostalera del municipi.

Aquesta guia ha estat editada per l’Ajuntament de Canals i compta amb el disseny i la coordinació de Guillem Alborch, tècnic en promoció turística local i atenció al visitant.

La publicació, que consta d’un total de 276 fulls, és una eina necessària per a la informació turística de la localitat i representa l’esforç de vora dos anys de treball constant.

Canals-guia-hostalera-(2)La seua finalitat és la de donar a conèixer les peculiaritats del bressol de Calixt III a través d’un complet recorregut del seu patrimoni monumental, les seues festes i tradicions, així com per la incipient vida cultural de la qual Canals gaudeix tot l’any.

En les seues pàgines també es recullen la totalitat d’establiments hostalers del poble, els quals ofereixen una àmplia i variada oferta gastronòmica al visitant.

Celia Ibàñez, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Canals, es mostrava satisfeta pel treball dut a terme i afirmava que «després d’un intensíssim treball de recerca s’ha pogut fer una gran publicació d’una qualitat fantàstica i que de segur servirà d’atractiu cap al nostre poble, serà una magnífica carta de presentació».

La Guia de Turisme i Hostaleria es presentarà aquest dimecres 8 de maig, a les 20:00 hores, a la tercera planta de l’edifici cultural de Ca Don José.

No hay comentarios

Dejar respuesta