Canals invertirà els 192.000 euros del PPOS en la renovació de la instal·lació d’aigua potable i clavegueram

La corporació municipal de Canals va aprovar al darrer plenari la delegació en l’Alcaldia de l’inici de la contractació de les obres sol·licitades a la Diputació de València dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) amb un pressupost total de 192.605 euros.

Les obres responen a tres propostes presentades per la regidoria d’Urbanisme, encapçalada per Manu Sanchis, per a la renovació de la instal·lació d’aigua potable i clavegueram als carrers Simó Duato i Sant Fabià així com la renovació de voreres i altres millores al carrer La Torreta.

L’obra de major quantia és la corresponent al carrer Sant Fabià amb 121.000 euros ja que s’actuarà des del carrer la Parra fins a Sants de la Pedra. En Simó Duato la inversió ascendeix a 60.499 euros. Per últim, al carrer de la Torreta es millorarà l’accessibilitat a l’escola infantil i s’adequaran els passos de vianants, les voreres i els accessos als establiments comercials amb un cost d’11.105 euros.

El regidor de l’àrea ha destacat que “gràcies al PPOS l’Ajuntament ha dotat de pressupost aquelles obres difícils de portar a terme amb mitjans propis”.

Les actuacions, pendents de licitació, començaran a principis de l’any que ve, després de la celebració de les festes de Sant Antoni.

No hay comentarios

Dejar respuesta