Canals inaugura dissabte la Fira Comercial

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals i el col·lectiu Associem anuncien que el proper 6 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la Fira Comercial que sempre té una acollida molt bona per part dels comerciants de la població i de la Costera. Aquest any, el lema que encapçalarà la fira serà “Fem comerç. Fem Canals”.

Tal i com ha explicat el Regidor de l’àrea, Ricardo Requena, “en les últimes edicions s’han superat les expectatives, els comerços que participants han sobrepassat el mig centenar i els assistents han eixit molt satisfets”. Com ha afirmat el regidor, la fira tindrà lloc a l’Avinguda Vicent Ferri i tornarà a tenir el mateix horari ampliat que l’any anterior, de 9:00h a 21:00h ininterrompudament. Des de l’ajuntament compten amb la xifra de 50 estands entre els que es podran trobar un ventall ampli de productes i serveis com sabates, roba, telefonia, regals i complements, flors, joies, papereria, articles esportius.

fira.comercial-2-canalsEn l’Avinguda Vicent Ferri es compta amb un espai de 800m2 ocupat per la Fira Comercial però, a banda, hi haurà una programació d’activitats complementàries com animació infantil, música, castells d’aire per als més menuts, sortejos i moltes més propostes lúdiques i festives.

Per a Requena, “aquesta fira és una acció que continua impulsant i dinamitzant el nostre comerç de proximitat oferint un espai per a exposar els seus productes i serveis dins d’un ambient lúdic i festiu”. També ha afegit que “sempre és bon moment per donar valor i reconèixer l’esforç diari d’empreses i comerços de la nostra localitat i també per a donar a conèixer el treball d’Associem com una estructura que recolza el comerç local”.

cartell.Fira-Comercial-canals

No hay comentarios

Dejar respuesta