Canals inaugura dissabte la Fira Comercial amb mig centenar d’expositors

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals i el col·lectiu Associem inauguren aquest dissabte una nova edició de la Fira Comercial amb una acollida espectacular per part dels comerciants de la població i de la Costera. Segons ha explicat el Regidor de l’àrea, Ricardo Cardona en aquesta edició «s’han complit totes les expectatives i mig centenar de comerços i empreses estaran oferint els seus productes a tots els visitants». Per aquesta raó, i com ha afirmat el regidor, en la fira, que tindrà lloc a l’Avinguda Vicent Ferri i que enguany amplia el seu horari de 9 del matí a 9 de la nit ininterrompudament, hi haurà al voltant de 50 estands. Sabates, roba, telefonia, regals i complements, flors, joies, papereria, articles esportius, són tan sols una xicoteta part de tot el ventall de productes i serveis que es podran trobar a la fira.

Amb una ocupació de 800 m2 per tota l’Avinguda Vicent Ferri, la Fira Comercial, comptarà a més, com ha avançat el regidor, amb una programació d’activitats complementàries. Hi haurà animació infantil, un speaker i música durant tota la Fira, dos castells d’aire per al divertiment dels més menuts tant al matí com a la vesprada; sorteig de sopars de la campanya «Dia dels enamorats»; demostració de perruqueria i estètica a les 17 hores; actuació de monologuista a les 19 hores etc.

Per a Requena: «aquesta és una nova acció per dinamitzar el nostre comerç de proximitat, tant local com comarcal, que ací en Canals tenen l’oportunitat d’exposar els seus productes i serveis en un ambient lúdic i festiu».

Per últim, el regidor també afegeix que aquesta fira es munta «per reconéixer la tasca de les empreses i comerços prioritàriament de Canals, per afavorir la seua expectativa de negoci i per donar a conéixer el treball d’Associem com estructura de suport al comerç local» i afegeix «a més de comercial, aquesta serà una jornada festiva gràcies a la barreja d’espectacles i activitats que hem preparat».

No hay comentarios

Dejar respuesta