Canals finalitza les obres de millora al camí dels Terrers i camí del Corcot

L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria d’Agricultura ja ha finalitzat els treballs d’adequació i millora dels camins rurals del Corcot i dels Terrers que es van veure greument danyats en les darreres pluges de desembre.

Les actuacions en ambdós camins s’han portat a terme amb una subvenció de la Diputació de Valencià de prop de 57.000 euros per a projectes de millora de camins municipals. En concret, l’ajuda rebuda s’ha invertit en l’asfaltat del Camí del Corcot i en el dels Terrers. En aquest sentit, el regidor de l’àrea, José Ramón Garrido, ha recordat que l’elecció d’aquests camins com a beneficiaris de les ajudes de diputació responen a una vella reclamació.

D’altra banda, des de la regidoria de Benestar Social i Serveis Sociosanitaris han informat als veïns d’Aiacor que, davant l’aparició de focus de puces, hui dilluns es realitzarà una actuació extraordinària per al tractament i eliminació d’aquests insectes. Aquesta actuació vindrà a reforçar els controls i actuacions que venen realitzant-se periòdicament durant tot l’any.

No hay comentarios

Dejar respuesta