Canals distingeix els millors expedients acadèmics el proper 10 de juliol

El Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà el proper dimecres 10 de juliol, l’acte de reconeiximent als millors expedients acadèmics 2018-2019 dels alumnes que han finalitzat les etapes de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i escola d’adults a la nostra localitat.

Els guardonats per a rebre aquest reconeiximent en l’etapa primaria són Marta Jarque, Laura Vázquez i Joel Lladosa del col·legi Calixte III. Pau Araque, Alba Pineda, Alexia Ramos, María Mahiques, Jimena Lillo i Sergi Gómez del col·legi CEIP José Molla. David Climent i Marta Francés del Vicente Rius, Martina Estevan i Mª Dolores Prats del col·legi Cervantes, a més de Rodrigo Vila i Sofía Gomar del col·legi Sant Antoni Abat.

Pel que fa a l’etapa de secundaria obligatòria els millors expedients són per als alumnes Blanca Maria Vila, Carla Cardona, María Fauna i Esther Català del col·legi Sant Antoni. Lorena Morales i Luis Vila del Cervantes i Sara Oliver junt a Mar Navarro de l’IES Francesc Gil. A més de Laura Saurina junt amb Alba Cucarella de l’IES Sivera Font.

En batxillerat Helena Zvorygina, Lucía Colomer i Raul Mollà de l’IES Francesc Gil, i els alumnes del Sivera Font Inés Esteve i Isabel Bolinches.

D’altra banda, pel que fa als cicles formatius rebran el seu reconeiximent Francesc García i Nerea Vega de l’ IES Francesc Gil . Juntament, amb Maria Jesús Chaveli , Silvia Martínez, Maria Amparo Peris i Ana Maria de Inocencio en formació professional, que pertanyen a l’IES Sivera Font.

Per últim, en l’escola d’adults de Canals rebran el seu reconeiximent Sara Garcia i Maria Teresa Gómez Izquierdo.

No hay comentarios

Dejar respuesta