Canals demana més recursos a la Conselleria d’Agricultura

El primer dels temes abordats entre el regidor d’Agricultura José Ramón Garrido i l’alcalde del municipi, Ricardo Requena, amb el Secretari Autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez,  es va referir a la vacant que la Conselleria d’Agricultura ha deixat a Canals sense cobrir des de juliol i que des de la dècada dels 70 venia desenvolupant-se al poble, atenent als llaurador.

La resposta del responsable autònomic, tot i que fou clara i justificada, no va convèncer als regidors locals ja que aquesta suposarà la supressió i amortització, com en la resta de municipis amb casos similars. Davant aquesta nova situació, alcalde i regidor delegat han posat en marxa altres vies que busquen una solució, mantenint les primeres converses per a reunir-se amb l’Oficina Comarcal Agrària per a trobar ajuda i col·laboracions.

També es va parlar de les actuacions que es podrien dur a terme per a millorar les comunicacions amb les diferents vies agropecuàries i els camins rurals, així com de la reconducció de les actuacions fetes tant per particulars com per altres institucions, en barrancs i zones agràries. Requena li va demanar, en aquest punt, que la partida pressupostària de la Conselleria d’Agricultura per a 2018 havia de ser major que les passades edicions en quant a asfaltatge i reparació de camins, ja que amb el milió d’euros de 2017 no es cobrien les necessitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta