Canals contractarà 25 persones amb el Taller d’Ocupació «Torreó VI»

L’Ajuntament de Canals ja treballa en el sisé Taller d’Ocupació Torreó, del qual es beneficiaran 20 persones aturades. A més, es troba obert un període de selecció de les cinc places de personal administratiu, directiu i docent per al taller.

20 aturats, 10 de l’especialitat de jardineria i 10 de la d’obra de paleta, participaran en aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg d’un any. El projecte té un cost que ascendeix a 484.109’60 euros, dels quals 464.109’60 euros seran subvencionats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i 20.000 euros els sufragarà l’Ajuntament de Canals.

Aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer nivell en «Activitats auxiliars en vivers i jardins» i «Fàbriques d’obra de paleta» i de segon nivell en «Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes» i «Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica», segons l’especialitat.

Aquest any, els treballadors del Taller d’Ocupació Torreó faran possible l’ampliació del Centre de Formació d’Ocupació de Canals, així com el condicionament de zones verdes de la localitat.

Els requisits per a formar part del taller d’ocupació són tenir 25 anys o més, estar en l’atur, entenent-se com a tal ser demandant d’ocupació no ocupat registrat en el Labora, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − tres =