Canals contracta a quatre persones

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria de Promocio Económica ha contractat a 4 persones dins del Pla d’Ocupació de la Diputació 2016 i la Beca Postgrau.

ricardo-requena-canals-diaridigital.esPel que fa al pla, on Canals resultava beneficiada amb 26.551 euros, donarà feina a tres persones durant sis mesos amb una jornada laboral de 30 hores setmanals. Al respecte, Ricardo Requena, regidor de l’àrea económica ha afirmat que “el foment de l’ocupació al nostre municipi ha estat des de principi un dels objectius bàsics del nou equip de govern, motiu pel qual hem treballat en la recerca i adhesió a tot tipus d’ajudes que en aquest cas, dóna oportunitat tant a aturats com a joves graduats i tècnics superiors”.

D’ altra banda, també comença el Programa de Pràctiques Formatives per a joves, modalitat Post. Es tracta d’una beca per a joves estudiants de postgrau, de sis mesos de durada, dotada amb un import de 1.000 euros bruts mensuals; sent finançada per la Diputació en un 100% i corrent l’Ajuntament de Canals amb l’import corresponent a la part de cotització a la Seguretat Social.

No hay comentarios

Dejar respuesta