Aspromivise participa del FirAll amb una visita guiada per Pep Gimeno Botifarra

En aquesta segona edició del FirAll el Centre Ocupacional La Costera ha participat també en la visita guiada per Pep Gimeno Botifarra. Una activitat que ens apropa a l’horta i a la realitat dels llauradors tradicionals. L’objectiu no ha estat altre que fer un aprenentatge participatiu i vivencial del cultiu de l’all tendre i dels calçots.

aspromovise-2botifarra-diaridigital.esEn la visita de hui hem estat primer en la partida de la Vila, i després en la partida de Messes on Pep ens ha explicat els noms de les sèquies i dels ramals que reguen els bancals. Ens ha contat històries de les serres de la comarca i ha acabat cantant algunes cançons del seu repertori.

Per la seua part, José Guerola ens ha explicat com es cultiven els diferents tipus d’alls i els calçots.

aspromovise-botifarra-diaridigital.esDes del centre ocupacional una de les monitores que ha acompanyat en la visita, Mari Carmen Ferri, ha agraït “als alumnes del Taquígraf Martí l’haver compartit amb el nostre centre la visita. I com no, és un luxe poder compartir amb Botifarra tots els seus coneixements d’allò que és nostre, de la terra, de les tradicions, dels cants… Una activitat molt inclusiva i que ha fet que passàrem un matí diferent amb gent molt interessant”

No hay comentarios

Dejar respuesta