Canals celebra la tradicional Gala contra el Càncer

Canals. -05.12.2023- La Gala Canals Contra el Càncer torna amb força i emoció, recuperant una tradició que es remunta a 1995 i que durant quatre anys va ser part integral de la vida de la comunitat. Este esdeveniment, que ha marcat una fita en la lluita contra el càncer, renaix amb el naixement de Canals Contra el Càncer en 2015, gràcies al suport incondicional de l’Ajuntament de Canals, dels seus dedicats membres i dels negocis locals.

Per això, aquest dissabte 9 de desembre a les 17.00h, en el Pavelló Municipal Ricardo Tormo tindrà lloc la gala solidària que destaca per la participació de talentosos artistes i companyies locals, especialment del municipi. Estos talents s’uneixen per a oferir un espectacle únic, ple d’emocions i moments inoblidables, fent de cada edició una vesprada meravellosa per a tots els presents.

L’esdeveniment culmina amb una rifa solidària, on se sortegen obsequis de diversos i variats comerços locals. Esta rifa no sols proporciona moments emocionants, sinó que també contribueix a recaptar fons addicionals per a la lluita contra el càncer, consolidant el compromís de la comunitat en esta noble causa.

Des de l’associació canalina, les organitzadores conviden a totes i tots a unirse a esta gala, “on la solidaritat, l’art i l’esperança es fusionen per a crear un esdeveniment inoblidable”.

No hay comentarios

Dejar respuesta