Canals adapta el Parc de la zona d’Horts per a xiquets amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Canals, mitjançant La regidoria de Serveis Municipals, parcs i jardins informa de la inversió de 30.000 € d’una subvenció de la Diputació Provincial, en l’adaptació del Parc de la zona d’Horts per a xiquetes i xiquets amb mobilitat reduïda.

Aquest parc és el resultat de la reunió que la regidora de l’àrea, Mai Castells, va tenir al Saló de Plenaris de l’Ajuntament amb les famílies d’aquestes xiquetes i xiquetes amb mobilitat reduïda, per fer-los participes d’aquest projecte, escoltant els seus suggeriments.

Segons informa Castells, el parc oferirà nous jocs com un engronsador adaptat i una torre central per a jugar. A més s’habilitarà una zona amb jocs per a nadons, es col·locarà gespa artificial i una font adaptada, apostant també per jocs tradicionals, incloent-hi el joc del sambori.


En Castellá;

Este parque es el resultado de la reunión que la regidora del área, Nunca Castells, tuvo al Salón de Plenarios del Ayuntamiento con las familias de estas niñas y niñas con movilidad reducida, para hacerlos participas de este proyecto, escuchando sus sugerencias.

Según informa Castells, el parque ofrecerá nuevos juegos como un engronsador adaptado y una torre central para jugar. Además se habilitará una zona con juegos para bebés, se colocará césped artificial y una fuente adaptada, apostando también por juegos tradicionales, incluyendo el juego del sambori.

No hay comentarios

Dejar respuesta