Canals acull la I Trobada de Regidories de Joventut de La Costera i La Canal

Baix el lema: «Fomentant la creació de xarxes per al treball amb joves», Canals acollirà, hui divendres la I Trobada de Joventut, que es realitzarà al Centre Jove de la localitat que s’ha encetat a les 10:00h. En aquest primer encontre es reuniran els representants de les regidories de Joventut de La Costera i La Canal i es comptarà amb la presència del Secretari General de l’IVAJ, Jesús Martí per tal de recolzar el treball en xarxa i donar informació de les ajudes relacionades amb la promoció de l’oci educatiu.

Ricardo Requena, regidor de Joventut de Canals, ha comentat»la satisfacció doble que suposa aquesta trobada. D’una banda, per haver-se celebrat a Canals i per primera volta; i d’altra, per la importància de començar a treballar conjuntament».

L’objectiu, d’aquesta reunió supramunicipal, és posar en contacte al personal de joventut per tal d’establir una relació comunicativa més fluida i col·laboradora entre tots, es presentaran eines i recursos per a facilitar el treball en xarxa en matèria de joventut, establint mecanismes de col·laboració per programar una oferta més coordinada i accessible que atenga als i les joves, incentivant la participació.

Requena aprofitarà la sessió per a oferir a les regidories de joventut d’aquestes comarques un campament d’estiu per als adolescents i joves de 13 a 17 anys, en la línia que ja està fent-se a Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − diecisiete =