El Campus d’Ontinyent cobreix el 100% de places ofertes

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2019/2020 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 1272 estudiants en llista d’espera, tot i haver-se augmentat un 32% les places oferides per a nous alumnes.

L’alcalde i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “els resultats són molt positius, i tot haver-se augmentat les places oferides, la demanda torna a ser desbordant, el que ratifica que l’aposta feta per oferir les titulacions amb les quals comptem va estar tot un encert. El treball conjunt fet des de l’Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent ens ha servit per donar un important impuls al Campus durant els últims anys, tant en titulacions com en infrastructures i oferta complementària, el que ens ha convertit en un referent universitari a les Comarques Centrals”, destacava.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions (1568 persones) és 5’29 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs, de 296 places, tot i que s’han augmentat en 73 les places per a nous alumnes respecte al curs anterior (de 60 a 90 en Infermeria; de 60 a 80 d’Administració i Direcció d’Empreses; de 52 a 61 de Mestre d’Educació Infantil i de 51 a 65 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). Destaca especialment l’augment de la demanda al cas d’Educació Infantil, que ha arribat a les 570 persones en llista d’espera. Quant a la nota de tall, la més elevada és la d’Infermeria, requerint-se un 10’61 per accedir a les places ofertades.

Les màximes figures del raspall, a les 24 hores

Al marc de les activitats complementàries que s’ofereixen a la comunitat universitària d’Ontinyent, la ciutat acollirà esta setmana la partida Fi de Curs amb les màximes figures del raspall valencià: Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis. L’alcalde, Jorge Rodríguez; el regidor d’Esports, Óscar Borrell; el vicerrector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla i el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó, presentaven la partida que tindrà lloc aquest divendres dins de les 24 hores esportives, dins d’un conveni entre la Universitat i la Fundació Pilota Valenciana per apropar l’esport a la comunitat universitària. L’entrada té un cost general de 3€, tot i que és gratuïta per a l’alumnat de Grau i Unisocietat així com per al personal del Campus i la UV.

Jorge Rodríguez agraïa a la Universitat de València l’aposta per seguir impulsant el Campus amb activitats complementàries a les estrictament formatives, mentre que el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que comptar amb els millors pilotaris del moment “és un fet molt important que dona continuïtat a l’aposta que ve fent el Govern d’Ontinyent per l’esport autòcton”. L’edil recordava que la ciutat va acollir en febrer una de les jornades de la Lliga Professional Bankia, competició per equips més important de la pilota valenciana. Per la seua part, Jorge Hermosilla, incidia en la voluntat de la UV de consolidar el Campus d’Ontinyent, i assenyalava que aquesta activitat “no sols es esportiva sinó també una reivindicació del valor de l’esport tradicional valencià”, afirmava.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + 8 =