Maria Pina organitzarà el tercer Campus de basquet al Genovés

Per tercer any consecutiu, la jugadora professional i Campiona de la Copa de la Reina
organitza un Campus al Genovés.


Per tercer any la jugadora Internacional Maria Pina organitzarà el Campus que porta el seu
nom al Genovés. Un campus que cobreix una necessitat del club i més amb una jugadora que li dóna molt de prestigi a l’activitat. Des del club, en referència a la pròpia jugadora es comentava que “no anem a descobrir res, tan tols s’ha de pegar una ullada a la seu carrera esportiva i de seguida ens adonem de qui ha sigut i qui és, actual campiona de la copa de la Reina 2016. Aquest campus a més ens dóna la possibilitat de descobrir una altra faceta que no la coneixíem i és les ganes d´ensenyar i el nivell d’implicació que té en una activitat com aquest campus on, per ella el que els xiquets i xiquetes aprenguen bàsquet és molt important. Però també hem descobert la seua faceta humana, si el món del bàsquet de formació es rodejarà de persones com Maria Pina, tot seria diferent . També, des del club es comentava que estem molt agraïts a una jugadora com Maria Pina torne a optar pel Genovés com a seu del Campus que porta el seu nom, és un luxe que al nostre poble es puga fer un campus com aquest on tots els participants s’han beneficiats dels coneixements que ha pogut aportar. De segur que el club també es beneficiarà d’aquestes setmanes.
En referència al propi campus la pròpia maria Pina destacava que “la meua ambició és donar el màxim a tots els xiquets i xiquetes que s’apunten en tots els sentits, les millors persones, els millors entrenadors, la millor roba, les millors activitats, el millor de tot. Considere que l’apuntarse i els pares donar-me eixa confiança, jo em senc en l´obligació d’oferir-los el millor dels campus. He programat els entrenaments junt a entrenadors de confiança perquè el que si que pretenc és que el campus de Maria Pina siga senyal d’objectius, treball i evolució esportiva sempre. Respecte al poble del Genovés, lloc on desenvolupa aquest campus afirmava que “fer-lo en El Genovés ha suposat per a mi donar-los el millor lloc per viure el campus perquè així ho ha sigut per a mi. El poble, la gent i el club ens han tractat meravellosament. I per això sols puc agrair de cor l´ajuda i tot el que m´han donat els entrenadors del campus, així com el club bàsquet Genovés i les facilitats donades per l´Ajuntament, Però sobretot la confiança dels pares dels jugadors inscrits en el Campus.
Xiquets i xiquetes del CBG, de clubs de la comarca i les comarques dels voltants i clubs de
Salamanca, Huelva i de Madrid estaran aquestes setmanes baix les ordres de Maria Pina i el seu grup d´entrenadors. Serà un mes on el pavelló del Genovés gaudirà de colorit i moviment en una activitat esportiva que es desenvoluparà en aquestes instal·lacions per tercer any consecutiu.
L´aprenentatge tècnic del bàsquet, la intensitat, el companyerisme i com no, la diversió són els conceptes que acompanyaran al campus Maria Pina durant aquestes setmanes i que de segur tots i cadascú dels participants hauran aprendran i es divertiran al voltant del bàsquet. Maria Pina és una oportunitat única per a aprendre en tots els sentits, i en el nostre club, a dia d´avuí tenim la sort de, en la mesura de les possibilitats, de poder compartir alguns moments amb aquesta, més que gran jugadora, gran persona. Que fàcil seria aquest món amb persones com Maria. Per tant, “un campus amb ella, és sinònim d´oportunitat única”, es reiterava des del club.

cbgenoves@gmail.com
www.basquetgenoves.com

diaridigital.es-campus-genoves-2016

No hay comentarios

Dejar respuesta