Camilo Bardisa ja exerceix de nou abat de la Seu de Xàtiva

L’Església Col·legial Basílica de Santa Maria «La Seu» de Xàtiva ha acollit la presa de possessió del nou abat, Camilo Bardisa, que és també nou Vicari episcopal de la rectoria VI “Xàtiva-Alcoi-Ontinyent”.

La celebració va comptar amb la presència de l’Arquebisbe de València, Enrique Benavent; el Bisbe auxiliar de València, Arturo Ros; el Vicari General, Vicente Fontestad; l’abat de la Col·legiata de Gandia, Ángel Saneugenio, al costat del Cabildo de la Col·legiata, sacerdots de la ciutat i més de 60 sacerdots, en un temple “completament ple de familiars i fidels, vinguts de diverses ciutats de la diòcesi i de ciutat”. Monsenyor Benavent va anar llegint els nomenaments i demanant el servei als altres com a Pare, Amic i Sacerdot.

En la cerimònia va prendre possessió del seu nou càrrec Camilo Bardisa, així com el nou vicari de la Col·legiata, Antonio Ramón Polo. A l’acte van assistir els alcaldes de Xàtiva i Sagunt, anterior destí de Camilo Bardisa.

Així, Bardisa va cessar el mes de setembre com a Vicari Episcopal de la Rectoria IV i com a rector de la Nativitat de La nostra Senyora de Sagunt i administrador parroquial de La nostra Senyora del Bon Succés de Sagunt, i va assumir la titularitat de la Rectoria VI i de la Col·legiata de Xàtiva com a abat.

No hay comentarios

Dejar respuesta