Caixa Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent i Innovall amplien el Pla Reactiva

Caixa Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent i Innovall han renovat hui el seu compromís amb el Pla Reactiva d’Ontinyent, ampliant les possibilitats que suposa este projecte de finançament per a la ciutat d’Ontinyent. El conveni ha sigut firmat este matí entre l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i Rafael Pla, President del Clúster Territorial de la Innovació i Sostenibilitat, Innovall.

Este pla, que va nàixer al 2013 per a finançar projectes emprenedors, de base tecnológica i innovadora, s’obri a la possibilitat de concedir microcrèdits que ajuden a la creació de xicotets negocis, microempreses i emprenedors, així com també destinat a este tipus d’empreses ja en funcionament i que vulguen ampliar i desenvolupar el seu negoci. Es podrà finançar fins al 100% de la inversió a realitzar (mínim 3.000€ i màxim 25.000€), tindràn un termini d’amortització de fins 15 anys (amb 5 màxim de carència) i disposaran d’un tipus d’interés avantatjós (fins ara el 2%), entre d’altres característiques. Com a requisits per poder accedir al pla, hauran de ser projectes que es desenvolupen a Ontinyent i que creen riquesa i ocupació a la ciutat.

El President de Caixa Ontinyent, ha destacat que ”Ontinyent i la Vall d’Albaida és una zona d’emprenedors, de gent innovadora, a la que tenim l’obligació de donar suport en este cas junt a l’Ajuntament i el clúster Innovall. Actes com estos demostren que la comarca està viva, que vol eixir endavant, perquè no sobreviu el més fort sino el que millor s’adapta, i en este camí està la Vall d’Albaida”.

No hay comentarios

Dejar respuesta