Caixa Ontinyent rep la visita de Carlos San Juan

El President de l’Entitat, José Pla, mostra al protagonista de la campanya “Soc major, no idiota” el model d’atenció a clients i el compromís territorial de l’única caixa d’estalvis valenciana.

Caixa Ontinyent ha rebut este matí la visita de Carlos San Juan, el protagonista de la campanya “Soc major, no idiota” llançada en change.org amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre les necessitat de millorar l’atenció a les persones majors i dependents en les entitats financeres. Cal destacar que, en els últims anys, l’acceleració en la transformació digital del sector, el tancament d’oficines i la reducció de plantilles han anat minvant l’atenció presencial, amb especial incidència en persones majors i dependents, i sobretot, en les localitats xicotetes.

El senyor San Juan ha sigut rebut pel President de Caixa Ontinyent, José Pla, i pel seu Director General, Vicent Penadés, en la seu central de l’entitat. En la visita li han mostrat el model d’actuació d’una caixa que es va fundar en 1884 per a contribuir al benestar de la societat i que deu la seua supervivència precisament a la fidelitat a eixe model d’entitat territorial, pròxima i amb una gestió prudent.

En els últims anys, Caixa Ontinyent ha anat expandint-se per les comarques centrals valencianes i, malgrat la crisi i en contra de la tendència del sector, està mantenint la seua presència en les localitats, fins i tot en les més xicotetes, moltes d’elles amb menys de 2.000 habitants.

Acompanyat del President i del Director, el senyor San Juan ha conegut, a més, la seu central de la Caixa, remodelada fa uns anys, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i una de les oficines de la ciutat.

Caixa Ontinyent és una entitat conscienciada i compromesa amb els seus majors i amb les persones dependents. Manté una atenció personalitzada que fins i tot va a potenciar amb algunes mesures específiques com un horari ampliat de caixa, personal especialitzat, prioritat en casos alta afluència de públic, atenció telefònica, adaptació de caixers per a millor accessibilitat i simplicitat en la seua utilització, i seguiment continuat per a adaptar el servei a l’evolució de les situacions i a les necessitats concretes i puntuals.

Al mateix temps, des de la Fundació Caixa Ontinyent, i més concretament des del seu programa d’educació financera, s’impulsaran programes específics de formació en eines d’accés a comptes, utilització de mitjans de pagament i mitjans digitals, i prevenció de fraus, entre altres.

El President de l’Entitat, José Pla, ha incidit en el compromís històric de la caixa amb la seua gent i la solvència que ha demostrat. “De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, una de les dos que va sobreviure al procés de reestructuració financera i l’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials en el seu territori, millorant la qualitat de vida de la seua gent”.

Per part seua, el senyor San Juan ha agraït la invitació i la recepció que ha tingut en esta caixa, que desconeixia, ha apreciat la seua labor històrica i la seua obra social, la desvinculació política en la gestió, la prudent actuació de l’entitat en la crisi financera i, sobretot, el seu compromís i empatia en la resolució de les situacions de vulnerabilitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta