Caixa Ontinyent ha emès 64.000 bons per a fomentar el consum en el comerç local

Esta actuació ha permès operacions en comerços per 2,4 milions d’euros en les cinc poblacions que s’han sumat a la iniciativa de moment.

Caixa Ontinyent ha emès 64.000 bons a través de l’aplicació informàtica que va llançar l’any passat per a fomentar el consum en el comerç local, i que és gestionada pels Ajuntaments que se sumen a la iniciativa. Una actuació que ha permès operacions en comerços per 2,4 milions d’euros en les poblacions adherides que, de moment, són Ontinyent, Xàtiva, Albaida, Olleria i Aielo de Malferit.

Amb esta aplicació, cada ciutadà pot adquirir bons per un determinat import, que pot consumir posteriorment en els comerços locals pel doble del seu valor. El benefici és doble, d’una banda per al client que adquireix el bo a un preu (per exemple 20€) i el pot canviar pel doble de la seua inversió (40€), i d’altra banda, per al comerç local, ja que aconsegueixen atreure venda. Una actuació que s’ha traduït en la compra de bons per part de 20.000 veïns d’estes poblacions, i el conseqüent benefici per al comerç local.
El projecte es va llançar el mes de maig passat i està previst que en els pròxims mesos se sumen a la iniciativa algunes poblacions més.

Eixe és, precisament, l’objectiu de Caixa Ontinyent: contribuir a fomentar el consum en els comerços locals, un sector essencial per a la qualitat de vida de les poblacions de les nostres comarques, que contribueixen al seu dinamisme i que s’ha vist molt afectat per la crisi econòmica generada per la pandèmia.

Caixa Ontinyent compleix amb este tipus d’iniciatives amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la seua zona. De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana i única entitat financera amb seu social en estes comarques en les quals bolca la seua activitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta