Caixa Ontinyent participa en Forinvest

Un espai de networking financer empresarial, que se celebrarà en Fira València els dies 3 i 4 de març.

L’entitat presentarà els seus serveis per a empreses, emprenedors i particulars, el seu programa d’educació financera, i la seua implicació social i mediambiental.

Caixa Ontinyent participarà la setmana vinent en Forinvest, un espai de networking financer empresarial que tindrà lloc en Fira València els pròxims dies 3 i 4 de març.

L’entitat presentarà els seus serveis exclusius per a empreses i emprenedors, a més de diferents opcions per a clients particulars, especialment des del punt de vista digital. A més, mostrarà la seua implicació amb el medi ambient, amb el canvi climàtic i amb els objectius de desenvolupament sostenible, i oferirà, també, el seu programa d’educació financera “Finança’t”, impulsat a través de la Fundació Caixa Ontinyent i dirigit a tots els públics a través de diferents canals.

La vertiginosa transformació social i la incorporació de les noves tecnologies, aconsellen, hui més que mai, que les entitats adapten els seus productes i serveis, que es comprometen amb la sostenibilitat i que s’impliquen en la millora del nivell de cultura financera, essencial per al progrés i creixement inclusiu i econòmic.

L’objectiu de Forinvest és mostrar les principals tendències i novetats del sector financer, així com estudiar i conéixer el seu futur més immediat. Per tant, la participació en aquest fòrum manté a l’Entitat en l’avantguarda dels serveis als seus clients.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha assenyalat que participar en aquest tipus de fòrums ens permet detectar i conéixer “necessitats, tendències que impulsen la nostra innovació i això, evidentment, es tradueix en un millor i més pròxim servei als clients. Al mateix temps, podem presentar també els nostres projectes i propostes, ja en un entorn cada vegada més digital però sense deixar a banda la nostra implicació social i la nostra contribució al medi ambient”.

Una mostra d’això, ha afegit, “és el nostre programa d’educació financera, un programa nou, innovador i que posem a l’abast de la nostra societat per a millorar els seus coneixements en matèria econòmica i financera. De fet, en els seus tres anys d’existència, el programa ha sigut utilitzat ja per més de 25.000 persones”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + doce =