Caixa Ontinyent entrega un nou vehicle adaptat a ASPROMIVISE

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha fet avuí el lliurament del vehicle-furgoneta al centre ocupacional ASPROMIVISE, inclòs dintre del seu programa de obra social.


aspromivise-9Aquest vehicle ofereix una major mobilitat per als membres del centre, sobretot per a aquells que es desplacen des d’altres pobles i ciutats: un total de 43 usuaris perteneixen a diverses poblacions de la comarca. La presidenta d’ASPROMIVISE, Consuelo Valero ha reconegut que “ens feia molta falta i valorem molt el compromís social”, i ha afegit: “No sols ens donarà molta comodetat sinò també molta seguretat”.

aspromivise-3A l’acte de lliurament celebrat al centre també ha acudit l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà que ha agraït l’esforç a l’entitat finançera però sobretot a l’associació per la seua “tasca diària”.

Carbonell ha recordat que el seu comprimís amb les persones discapacitades “ve de molt lluny”, i ha explicat que “allò important es reinvertir els beneficis d’allà on es treuen”.

D’aquesta manera, l’associació disposa ara d’un vehicle de nou places i quatre cadires de rodes, inclòs el conductor. La inversió de l’entitat ha sigut d’uns 45.000 euros i millorarà notablemente l’accés al centre des de les diverses residències dels seus membres.

aspromivise-1

aspromivise-2

aspromivise-4

aspromivise-3

aspromivise-6

aspromivise-5

aspromivise-7

En Castellá:

El presidente de Caja Ontinyent, Antonio Carbonell, ha hecho avuí la entrega del vehículo-furgoneta al centro ocupacional ASPROMIVISE, incluido dentro de su programa de obra social.

aspromivise-9Este vehículo ofrece una mayor movilidad para los miembros del centro, sobre todo para aquellos que se desplazan desde otros pueblos y ciudades: un total de 43 usuarios perteneixen a varias poblaciones de la comarca. La presidenta de ASPROMIVISE, Consuelo Valero ha reconocido que “nos hacía mucha falta y valoramos mucho el compromiso social”, y ha añadido: “No sólo nos dará mucha comodetat sinò también mucha seguridad”.

aspromivise-3Al acto de entrega celebrada al centro también ha acudido el alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà que ha agradecido el esfuerzo a la entidad finançera pero sobre todo a la asociación por su “tarea diaria”.

Carbonell ha recordado que el suyo comprimiera con las personas discapacitadas “viene de muy lejos”, y ha explicado que “aquello importando se reinvertir los beneficios de allá donde se sacan”.

De este modo, la asociación dispone ahora de un vehículo de nueve plazas y cuatro sillas de ruedas, incluido el conductor. La inversión de la entidad ha sido de unos 45.000 euros y mejorará notablemente el acceso al centro desde las diversas residencias de sus miembros.

No hay comentarios

Dejar respuesta