Caixa Ontinyent edita un manual d’autonomia digital per a majors

És una guia que ajuda a realitzar operacions bàsiques en els caixers automàtics.

Estarà disponible, de manera gratuïta, en les oficines de l’entitat i en els centres de majors.

Caixa Ontinyent ha editat un manual d’autonomia digital per a persones majors, una guia per a realitzar, de manera àgil i senzilla, les operacions financeres bàsiques en els caixers automàtics de l’Entitat, motivant així l’autogestió segura.

La iniciativa, impulsada des de la Fundació Caixa Ontinyent amb el suport de Funcas, té per objectiu continuar millorant en el tracte als clients més majors, com a entitat compromesa amb aquest sector de població. De fet, l’Entitat manté una atenció personalitzada en les seues oficines i fins i tot l’ha potenciada amb algunes mesures específiques com un horari ampliat de caixa, personal especialitzat, prioritat en casos d’alta afluència de públic, atenció telefònica, adaptació de caixers per a millor accessibilitat i simplicitat en el seu maneig, i seguiment continuat per a adaptar el servei a l’evolució de les situacions i a les necessitats concretes i puntuals.

La guia explica pas a pas les operacions més comunes en caixers automàtics: com traure diners, ingressar diners, realitzar traspassos i transferències, actualitzar la llibreta i el pagament de rebuts. I podrà trobar-se, de manera gratuïta, en qualsevol de les oficines de Caixa Ontinyent i en els centres d’atenció a majors de l’àmbit d’actuació de l’Entitat: la Vall d’Albaida, la Costera, la Safor, el Comtat-l’Alcoià i la ciutat de València.

Educació financera

Aquesta actuació s’emmarca en el programa d’educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent, que contribueix a ampliar els coneixements bàsics per a la gestió de l’economia personal i familiar, millorant així la qualitat de vida i el benestar de la nostra gent. Per als més majors, s’estan impulsant programes específics de formació d’eines d’accés a comptes, utilització de mitjans de pagament i mitjans digitals, i prevenció de fraus, entre altres.

El President de l’Entitat, José Pla, ha destacat que “l’atenció a les persones majors és una de les prioritats en Caixa Ontinyent, una atenció que hem de continuar analitzant ja que sempre existeix recorregut de millora, sobretot en la mesura que avança la societat i el món digital”.

No hay comentarios

Dejar respuesta