Caixa Ontinyent col·labora amb Adiem en la implantació del seu centre social

L’Entitat cedeix a l’Associació un local que permetrà implantar el nou centre i atendre la creixent demanda dels serveis oferits per l’Associació.  

Caixa Ontinyent i Adiem (Associació per a la defensa i integració dels malalts mentals d’Ontinyent), han firmat hui un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Entitat cedirà un local per a la posada en funcionament d’un centre social.

La iniciativa sorgeix davant la creixent demanda dels serveis oferits per Adiem, tant en nombre d’usuaris com de recursos, generant la necessitat de disposar d’un centre social estable que gestione i coordine la diversitat de serveis i activitats destinades a les persones amb malaltia mental.

Una demanda que Caixa Ontinyent ha atés a través de la seua obra social, com ha fet des de fa 25 anys. De fet, l’entitat va implantar en 1997 el CRIS (Centre de rehabilitació i integració social) i en 2020 el Centre de Dia de Salut Mental, tots dos situats a Ontinyent.

L’acte de firma ha tingut lloc hui i han comparegut el President de l’Entitat, José Pla, i el President de ADIEM, Vicente Sanchis.

El President de Caixa Ontinyent ha destacat “la importància de la nostra obra social, d’un valor incalculable, i que permet atendre les necessitats reals de la nostra gent i les nostres famílies”. Pla, ha recordat a més que Caixa Ontinyent “és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, l’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials ací, millorant la qualitat de vida de la seua gent”.

No hay comentarios

Dejar respuesta