BuddyTel, tot el que necessites de telefonia mòbil a Xàtiva

BuddyTel és una nova tenda de telefonia mòbil que s’acaba d’obrir al centre de la ciutat de Xàtiva, concretament al carrer la Reina número 8, Tel 962204719.

IMG_8096-w800-h600Es tracta d’un establiment que en poc més de 50 metres recull les últimes novetats en materia de telefonia. Així, els seus clients podran trobar des de terminals mòbils, fins a tablets i tot tipus d’accessoris com a  funde, protectors o carregaors, entre altres.

Però a més, aquet establiment també compta amb una gran experiència pel que fa a la contractació de línies low cost, buscant sempre la major al qualitat al preu més competitiu possible.

IMG_8065-w800-h600Altre dels avantatges d’aquest nou local es que si s’està buscant un article que no està en la tenda es pot encarregar i en tan sols dos dies es pot arreplegar en la mateixa tenda.

Sens dubte, tot el que necessites de telefonia mòbil ho trobaràs a BuddyTel. «Vine a conéixer-nos i aprofita la nostra promoció d’obertura, per una compra superior a 15 euros entraràs en el sorteig que celebrarem a final de mes d’un sopar per a dos persones, la promoció estarà vigent durant el mes d’agost i setembre».


buddytel-flayer

No hay comentarios

Dejar respuesta