Botifarra oferirà un concert benèfic per commemorar el 40 aniversari de la Costera

La regidoria de Memòria de l’Ajuntament de Xàtiva, junt amb l’editorial Bromera i la llibreria La Costera han organitzat un concert benèfic amb motiu de la celebració del 40 aniversari de la llibreria. El concert serà a càrrec de Pep Gimeno Botifarra, qui estarà acompanyat per Feliu Ventura, Hilari Alonso, Pau Cháfer i Ahmed Touzani, entre altres.
L’espectacle tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre, a les 22h, al Gran Teatre. S’ha establert un donatiu de 6 euros que anirà destinat a l’ONG Escoles Solidàries i a Aspromivise. Els tiquets poden adquirir-se a la llibreria La Costera i a la Casa de la Joventut.
Segons el regidor de Memòria, Alfred Boluda, aquest acte s’integra en la línia de «memòria democràtica» que impulsa des de la seua àrea. El regidor ha declarat que aquesta llibreria «va significar per a Xàtiva una finestra oberta a les idees de canvi, al diàleg en les seues tertúlies improvisades, i al debat. Però també, l’arribada a Xàtiva de llibres escrits en la nostra llengua. Molts xativins i habitants dels municipis propers vam conéixer Estellés, Fuster, Pedrolo, Espriu o Rodoreda a La Costera. Una llibreria que es va convertir en l’escola de molts en l’activisme social, polític i nacional. És per això important aquest reconeixement a la seua tasca cultural, però també al seu paper en la transició, com a símbol dels nous vents de llibertat que bufaven», conclou Boluda.

40-anys-la-costera-cartell

No hay comentarios

Dejar respuesta