La Policia Nacional troba en el riu Xúquer un cadàver que podria ser del desaparegut a Alzira

Els bussos de la Policia Nacional han trobat un cadàver en el riu Xúquer, lloc on busquen a Fran Ausina. Aquest home de 41 anys se li va perdre la pista el dijous 30 de novembre després de patir un “xicotet accident de trànsit” a Alzira, quan tornava a casa del gimnàs.

Els investigadors estan a l’espera de confirmació de la identitat per part de la Unitat de Policia Científica, segons ha informat la Prefectura Superior. L’home, un veí d’Alzira de 41 anys, va desaparéixer en la vesprada del passat dia 30 després de patir un lleu accident de trànsit en una rotonda d’accés a la localitat, sobtadament va fugir del lloc deixant arrere el seu mòbil i la seua cartera.

La desaparició d’aquest veí va suscitar la mobilització de la localitat, el consistori de la qual va celebrar aquest dilluns una concentració de suport a la família i per a visibilitzar el cas i en la qual els familiars van demanar que es continuara la cerca del desaparegut en el riu.

Fran Ausina va ser vist per última vegada prop d’un recinte firal d’Alzira i les autoritats a penes compten amb la troballa d’unes peces de roba localitzades al costat del riu Xúquer, alguna cosa que, lluny de llançar pistes, desconcerta encara més, perquè quan les van trobar, a un quilòmetre de distància del lloc de l’accident, estaven seques, malgrat que a penes hores abans havia plogut.

No hay comentarios

Dejar respuesta