Benestar Social celebrarà una jornada de bones pràctiques en inclusió social i una altra de portes obertes a Xàtiva

La Jornada de Bones Pràctiques en Inclusió Social, on es desenvoluparan diverses taules rodones, es durà a terme demà dimecres i podran participar entitats, empreses i persones interessades. Serà inaugurada a les 10 hores per l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà junt a la Directora General d’Inclusió Social Inmaculada Cardá i l’edil de l’Àrea de Benestar Social Xelo Angulo.

Cal destacar que aquesta I Jornada de Bones pràctiques en inclusió social, es promou des del Programa T’Acompanye 2018, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

D’altra banda, el divendres tindrà lloc una jornada de portes obertes a les entitats locals, emmarcada dins de la campanya «La quarta pota» de la Generalitat Valenciana.

La intenció d’aquesta jornada oberta, que també es celebra en altres municipis de la Comunitat Valenciana, és donar peu des d’una perspectiva activa a la participació de totes les parts que interactuen als serveis socials i al dia a dia en un espai de diàleg entre iguals.
La jornada començarà a les 10 hores amb la presentació de la regidora de Benestar Social, continuant a les 10:30 hores amb la projecció en l’Albereda d’un vídeo de difusió de la campanya i amb una taula en la que hi hauran disponibles unes polseres. A més a més, es realitzaran tres visites guiades a les instal·lacions del centre, que tindran lloc a les 10:30, 11:30 i 12:30 hores.

Angulo ha remarcat a més que «és important que vejam que amb els impostos de la gent de Xàtiva i de tots els valencians al remat estem tractant de fer polítiques que arriben a la gent i Jornades com aquestes són exemples clars».

No hay comentarios

Dejar respuesta