El Ballet Nacional Rus i Calígula, plats forts de la programació de tardor del Gran Teatre de Xàtiva

La programació prevista per als propers mesos va ser presentada ahir pel director del teatre, Armando Vila, i pel regidor responsable de la instal·lació, Alfred Boluda, i té com a plats forts la presència, de nou, del Ballet Nacional Rus (que posarà en escena La Bella Durmiente) i l’obra de teatre Calígula, del grup Focus (Josep Mª Pou), dirigida per Mario Gas i protagonitzada per Pablo Derqui.

Pel que fa al Ballet, la seua representació està prevista per al 15 d’octubre i les entrades costaran 21 i 18 euros. Calígula, arribarà el 20 d’octubre i un preu de 15 euros.

També al mes d’octubre hi ha previstes una versió de Lisístrata, a càrrec de Teatre de la Lluna per al dia 28; la funció per a escolars Els viatges d’Alex i Elena, el 24, i el musical Ventafocs, de Eventime Produccions, el dia 29.

La dansa tornarà a ser protagonista el dia 10 de novembre amb Akari, de la companyia Dóna-T Dansa. Mentre que el dia 7 torna l’òpera amb Norma, a càrrec de la companyia Concerlírica amb l’orquestra i cor de l’Opera Nacional de Moldàvia.

Com a espectacle fora del convencional s’anuncia per al 26 de novembre Marabunta, de Guillem Albà, un muntatge amb música, circ, teatre… Igualment l’ 11de novembre està prevista la famosa comèdia Pels pèls, producció de l’Imprebis que està actualment de gira pels principals escenaris valencians amb un elenc de figures del terreny com Carles Castillo, Lola Moltó o Alfred Picó.

Per últim, el mes de desembre serà un mes de propostes locals com els concerts de Santa Cecilia, entre altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − uno =