Avalem Joves es durà a terme a Canals amb 80.000€ més i l’ampliació dels treballadors de 14 a 20

Dins de l’apartat d’Emcuju, en el qual s’invertiran 160.166€, es buscarà a 10 joves titulats per a cobrir llocs de treball en les àrees de projectes europeus, urbanisme, animació, gestió d’esports, informàtica, traducció, secretaria, premsa, xarxes socials i desenvolupament local.

Pel que fa a l’Empuju, destinat a joves sense qualificació, es contractarà amb un pressupost de 153.031€ a 10 persones més per a desenvolupar tasques de conserges, peons d’obra i jardineria, pintors i personal d’ajuda a domicili.

En total, Canals rebrà 313.197€ per part de la Generalitat Valenciana amb el propòsit de reduir l’atur a la localitat i augmenter l’ocupació juvenil. Aixímateix, amb aquests llocs de treball l’Ajuntament podrà continuar oferint i optimitzant serveis a la ciutadania de major qualitat i més presència.

Per a Ricardo Requena, delegat de l’àrea de Promoció i alcalde de Canals, “amb la nova ajuda sol·licitada no solament continuem la línia encetada de crear llocs de treball a Canals sinó que a més a més la ciutadania es veurà directament beneficiada amb la millora dels serveis afectats”.

Reunió al SERVEF

En altre ordre de coses, la seu del SERVEF de Xàtiva va acollir ahir una reunió informativa i orientativa per als departaments de Promoció Socioeconòmica que va comptar amb representació canalina.

Durant l’encontre, el municipi es va postular per a servir de seu, després de l’estiu, per a les activitats de formació grupals dirigides als aturats de llarga durada i poder així orientar-los cap a la recerca de treball.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − siete =