Augmenta la incidència a Xàtiva en 74 casos per cada 100.000 habitants

Es va tancar la setmana amb augment de la incidència a Xàtiva i en Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Els 12 nous contagis detectats i les 22 PCRS actives van tancar la setmana passada la incidència a Xàtiva en 74 casos per cada 100.000 habitants, 20 punts més que en l’anterior. En el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent la incidència també ha augmentat als 155 casos per cada 100.000 habitants, després de comptabilitzar-se 101 nous contagis i 45 noves PCRs actives.

Les persones no vacunades emmalalteixen un 123% més que els vacunats. Segons les dades fetes públiques per la direcció de Salut Pública del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent en unes dues setmanes s’ha passat de tindre una mitjana de persones hospitalitzades de 4 a 12 a l’Hospital de Xàtiva, cap d’elles en l’UCI. Els brots familiars i socials són els que predominen i es van estenent pel Departament.

S’ha donat aquesta setmana dades de la incidència entre els no vacunats o amb vacuna incompleta sobre vacunats per complet. Salut Pública ha informat que les persones no vacunades emmalalteixen un 123% més que els vacunats. Des de la Gerència es fa una crida a la població a “extremar les mesures de seguretat i que es vacune a tota aquella persona que encara no ho ha fet, atés que la falta de vacunació completa de la població pot provocar que una persona no vacunada asimptomàtica contagie a una altra que sí que ho està”. Es demana especial cura a “evitar en la mesura del possible, els espais tancats sense ventilació en els quals no es puga usar la màscara en tot moment”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 6 =