Associem estarà present en la Fira de Setembre de Canals amb un estand informatiu

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena, i representants d’ASSOCIEM, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals que ja compta amb vora 60 socis, es reuniren, recentment, amb l’objectiu de formalitzar noves col·laboracions.

La primera d’elles tindrà lloc en la imminent Fira de Setembre que s’inaugura demà dijous. Dos dies després, el dissabte 17 de setembre, ASSOCIEM tindrà un lloc habilitat a l’Avinguda Vicent Ferri per a informar sobre els comerços que la composen. A més, oferirà activitats relacionades amb els seus productes.

A l’estand també es repartiran tríptics numerats que serviran per sortejar a finals de novembre un premi de 250 euros per a gastar als comerços inscrits. Un dia, per tant, de moltes sorpreses amb tallers, sortejos, premis i parc infantil i castells unflables per als més menuts.

La col·laboració entre la regidoria i l’associació també s’estén a la Fira Comercial prevista per al dissabte 8 d’octubre; una cita que compaginarà per a aquesta edició els productes outlet, com venia sent habitual, amb productes de nova temporada per fer-la més atractiva i participativa.

Per últim també es va acordar que en la campanya de Nadal, tant la regidoria com ASSOCIEM, siguen els encarregats d’organitzar el II Concurs d’Aparadors que seguirà el model instaurat l’any passat però amb novetats dirigides a premiar la fidelitat dels clients.

De cara també a aquesta campanya, la més forta de l’any comercialment parlant, es va valorar la possibilitat de millorar diferents aspectes relacionats amb la decoració, il·luminació i l’ambientació de carrers.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − cinco =