Assalten sis comerços i dos bars en una sola nit a Xàtiva

G.Medina.Xàtiva (01.04.22) Un total de huit comerços de Xàtiva van patir un assalt al voltant de les 2:00 h de la matinada, del dimecres al dijous quan més plovia a Xàtiva. Els fets estan sent investigats per la Policia Nacional. Segons diversos testimoniatges, el modus operandi és molt similar en tots els casos. Forcen les persianes i accedeixen a l’interior. «Si són automàtiques, les doblegues cap a fora i es colen dins. Sembla que algú entra, agafa la mercaderia que li interessa i la llança fora, on estan uns altres. Si la persiana és convencional, trenquen el pany i entren dins igual», narren alguns comerciants afectats. Els incidents van tindre lloc en diverses zones de la localitat.

En la majoria de casos, una vegada dins van directament a la màquina registradora. A més de la sostracció dels diners, venedors denuncien el cost dels danys que causen. Un dels comerciants explica, «al voltant de les 2 de la matinada em van cridar de la central d’alarmes, per a informar-me que havien detectat moviment a la meua botiga i que anaven a cridar a la policia i a connectar el sistema ZeroVision, que impedeix en segons la visió del lladre per a evitar el robatori mentre la Policia està de camí, quan vaig arribar al comerç em vaig trobar amb la persiana i la porta rebentades, en aqueix precís moment va arribar la policia, és més quantiós el mal que m’han fet que el que hagen pogut robar.»

Les fonts consultades van apuntar que els responsables s’haurien mogut a bord d’un turisme de color roig de la marca Citröen.

No hay comentarios

Dejar respuesta