Aspromivise promou activitats per adherir-se a la setmana de la mobilitat europea

L’ús de les bicicletes i el senderisme urbà, dos recursos que Aspromivise vol fer seus per promoure la mobilitat urbana.

Una idea amb un gran caràcter inclusiu, amb un clar missatge ecologista i de transport
sostenible, un fet necessari per conscienciar a la ciutadania de la importància d’utilitzar
una forma de moure’s més segura i saludable. Si la salut és un valor que en aquestos temps COVID va agafant cada dia més importància, el fet de reivindicar maneres de moure’s més sostenibles i saludables reuneix tots els adjectius per fer de Xàtiva una ciutat neta. Amb motiu del la setmana europea de la mobilitat, Aspromivise no ha dubtat en aportar la seua col·laboració en aquesta idea ecologista i neta. Unes jornades en les que les usuàries i usuaris ha realitzat activitats que tenien com a finalitat actes de moure’s mitjançant el senderisme o la bicicleta. Totes les iniciatives que s’han anat oferint i que s’han anat portant a terme han acabat amb una jornada de promoció de l’ús de la bicicleta.

Isabel Soto, una de les participants en aquesta jornada comentava “independentment de les capacitats de les usuàries totes han participat de la jornada que ha tingut la bicicleta
com a protagonista. És cert que la nostra entitat va adquirir en el seu moment bicicletes
adaptades per a que totes pogueren gaudir de pujar en aquest vehicle. Ha estat un dia
enriquidor i en el que hem vist la importància d’utilitzar mitjos de transport sostenibles.

Hem de fer intervencions per tenir cura del nostre planeta, i açò comença amb la responsabilitat de cadascú. Aspromivise ha de ser exemple d’entitat ecologista”

Aspromivise, tenint sempre present el lema que la Comunitat Europea utilitzava aquest any de “Per una mobilitat sense emissions” ha organitzat al llarg de tot el matí, circuits per a que les usuàries i usuaris utilitzaren les bicicletes adaptades, activitats que han hagut de realitzar al pati del centre ocupacional i no al carrer com els anys anteriors.

La bicicleta i el senderisme, dues activitats que Aspromivise utilitza des de sempre per tal d’aconseguir objectius com la visibilitat, la inclusió, la salut i ara també la sostenibilitat del planeta, tot a través d’utilitzar recursos de mobilitat sense emissions.

No hay comentarios

Dejar respuesta