Aspromivise present al Torneig Nacional de Minibàsquet del Genovés

El passat cap de setmana el C.B. Genovés va organitzar el XVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet amb la presència dels equips del Joventut de Badalona, l’Acadèmia Víctor Claver, el València BC, el Bàsquet Cornellà, l’EM El Olivar de Saragossa i el C.B. Genovés.

basquet-genoves-02-diaridigital.esUn cap de setmana intens , del millor bàsquet estatal de la categoria i on el centre ocupacional La Costera també va tindre el seu protagonisme. Tres usuaris del propi centre, Sergio Morales, Ramon Ferri i Juan Pablo Ortega foren els encarregats de donar el trofeu al Millor Jugador del Torneig que va recaure sobre Conrad Martínez, jugador del Joventut de Badalona i que també va a aconseguir el trofeu de campió del torneig amb el seu equip al guanyar en la final a l’equip de l’Acadèmia Víctor Claver.

Una actuació tant del centre ocupacional, com de l’organització del Torneig com dels equips participants que li donen un caràcter inclusiu a un esdeveniment esportiu. Un pas més per fer un món millor.

basquet-genoves-03-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta