Aspromivise organitza un encontre per a esportistes amb mobilitat reduïda

Aquest divendres 13 de maig el Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés reunirà a més de 50 esportistes en mobilitat reduïda per reprendre els encontres que portava realitzant abans de la pandèmia. Una modalitat esportiva per a aquelles persones amb unes capacitats de mobilitat més limitada i que porten a terme proves de psicomotricitat per tal de fomentar l’esport en aquest col·lectiu.

Un encontre que reunirà als centres d’Ontinyent, L’Alcúdia, Xàtiva, Gandia Torrent, Castelló i varis centres de València.
Un retrobament de moltes esportistes després de dos anys i que pretén ser un punt de partida per a donar normalitat a aquest tipus de competicions de cara a la pròxima temporada.

L’encontre començarà al voltant de les 11 del matí i al llarg de dues hores es portaran a terme una seqüència de set proves adaptades amb un gran contingut de psicomotricitat que realitzaran totes les esportistes. Aquest any, com a novetat i seguint la línia inclusiva que aspromivise porta endavant des de fa temps, les persones voluntàries que ajudaran al desenvolupament de la matinal seran xiquetes i xiquets de sisè de primària del Col·legi del Genovés.
Un encontre amb una doble vessant, una esportiva i una educativa, com no podia ser d’altra manera.

El Genovés serà un punt de referència en l’esport inclusiu dirigit tant a les persones amb diversitat funcional com a la comunitat educativa.

No hay comentarios

Dejar respuesta