ASPROMIVISE mira cap a Europa a travès de COLPBOL

El projecte comptarà amb la participació de països com Romania, Lituània, Xipre i Grècia.
Aspromivise s’agafa de la mà d’un esport com el colpbol per mirar cap a Europa. Un projecte que porta com a títol “Implementació de l’esport del COLPBOL en l’àmbit europeu com una eina per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional intel·lectual” i en el que junt a Copava i la U.E. Colpbol lideraran un treball que té com a finalitat la inclusió de les persones amb diversitat funcional intel·lectual en la societat, en aquest cas a través del Colpbol.

Baix el programa Erasmus +, el qual té com a un dels seus objectius facilitar l’equitat i la inclusió de les persones amb diversitat funcional en la societat, Aspromivise participa en aquest repte amb el convenciment de que el colpbol és una de les ferramentes més apropiades per demostrar que persones amb capacitats diferents poden compartir esport. L’esport inclusiu és un dels miralls on mirar per avançar en una forma de fer esport més justa.

Mirar a Europa a través de l’esport és un repte apassionant en el que Aspromivise s’ha compromés per tal d’aconseguir una eina que facilite la pràctica esportiva del colpbol a les persones amb diversitat funcional. Països com Romania, Grècia, Lituània i Xipre treballaran junt a Aspromivise, la U.E. Colpbol i Copava sempre mirant cap a la inclusió social i igualtat d’oportunitats a través del colpbol. Un projecte de 2 anys en el que les jugadores i jugadors d d’Aspromivise compartiran experiències amb entitats com la Universitat de Lituània, la Universitat de Craiova de Romania, l’Escola d’Educació Física I Ciències de l’Esport de la Universitat Pública d’Atenes, Universitat pública de Kaunas a Lituània, el Centre d’Innovació Social de Xipre, ALDO CET, una associació que es dedica principalment a persones amb síndrome de Down de Grècia o EDRA, Cooperativa social d’activitats per a grups vulnerables (diversitat intel.lectual, salut mental, grups socials vulnerables,…) de Romania

La participació de les persones amb diversitat funcional intel·lectual en els esports és un escenari fructífer per a promoure la inclusió social i Aspromivise vol estar present. Valors com la igualtat i justícia social estaran presents en tot moment en aquest projecte que té com a fil conductor un esport comel colpbol que naix ja com un esport igualitari i a un dels protagonistes una entitat com Aspromivise que sempre porta com a referent la igualtat de les persones. Dos anys de vertigen a través d’un camí ple d’experiències i d’il·lusions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 5 =