ASPROMIVISE conmemora el seu 50 aniversari

L’any 1968 va nàixer ASPROMIVISE amb la finalitat de convertir-se en una entitat que vetlara pel benestar de les persones amb necessitats especials. Un punt de partida que amb els seus 50 anys de recorregut ha anat aconseguint un dels objectius principals per a aquest col·lectiu de persones: donar-los visibilitat i fer-los partícips d’una societat que pretén ser cada vegada més justa.

En tots aquestos anys molts són els projectes que ASPROMIVISE ha iniciat i hui en dia són una realitat. Projectes com el CEE Pla de la Mesquita, el Centre Ocupacional La Costera, la Residència Caixa Ontinyent, els Programes de Respirs

Familiars i Campaments, el Programa d’Inserció Laboral, el Programa IARAQUE, el Club d’Oci… tot serveis que tenen com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i les seues famílies. ASPROMIVISE pretén aprofitar aquest aniversari per agrair a totes les persones que ve de manera visible o des de l’anonimat han col·laborat per a que tots aquestos projectes s’aconseguiren. I al mateix temps llançar un missatge positiu de que si som capaços de donar a totes les persones els suports en funció de les seues necessitats viurem en una societat més justa.

Totes les iniciatives d’Aspromivise no hagueren estat possible sense la implicació dels presidents i presidentes Joaquin Bernabeu, Luís Martí Cuerpo, Mercedes Montell, Carmen Vila, Amàlia Velandrino, Adela Pons i Consuelo Valero, que junt a les respectives juntes directives han lluitat pel reconeixement social de les persones amb diversitat funcional. Una tasca que al final repercuteix en la millora de les capacitat de totes les persones.

Destacar les sòcies i socis que de manera desinteressada han col·laborat sempre en ASPROMIVISE i han fet possible que avui dia siga un referent en la ciutat. D’ahí destacar la bona relació que existeix entre Aspromivise i altres associacions i entitats de Xàtiva.

Amb motiu d’aquest aniversari, l’associació està preparant una sèrie d’actes que presentarà en els propers dies. El primer d’ells estarà relacionat en el mon de l’art i recolzant per artistes locals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − dos =