ASPROMIVISE aconsegueix el tercer lloc a la lliga provincial de Colpbol

El partit pel tercer i quart lloc l’han disputat el Centre de Xàtiva i el C.O. de Quart de Poblet.
Ahir dijous, el Centre Ocupacional disputava el partit pel tercer i quart lloc de la lliga de Colpbol que Copava organitza des de fa 5 anys. Una final four on a més dels equips de Xàtiva i Quart de Poblet també jugaven el C.O. La Valldigna i el C.O: Francisco Navarro Tarin de Manises disputaven la final. Una lliga que va començar el mes d’octubre amb 12 equips distribuïts en dos grups de 6 que han disputat una fase regular on l’equip de Xàtiva ha quedat en segon lloc, empatat amb la Valldigna i que li donava l’opció de disputar el tercer i quart lloc amb el segon classificat de l’altre grup.

equipo-aspromivise-colpbol-2-diaridigital.esUna lliga regular en la que l’equip de Xàtiva ha disputat la gran majoria de partits amb la baixa del seu màxim golejador de la temporada passada, Juan Pablo Ortega, i que després d’un període de recuperació ha arribat a l’últim tram de la temporada en bones condicions i ha ajudat a l’equip de La Costera a aconseguir el tercer lloc.

Un tercer lloc que permet que el Centre Ocupacional torne a pujar al pòdium en aquest cas acompanyat pel guanyador, el C.O. La Valldigna de Tavernes i pel subcampió el C.O. Francisco Navarro de Manises.

equipo-aspromivise-colpbol-3-diaridigital.esUna de les tècniques que acompanyava a l’equip en aquesta final four, Marina Císcar comentava només acabar els partits que “el caràcter inclusiu i participatiu d’aquest esport fa que els usuaris siguen els protagonistes d’un esport que aporta molts valors a la competició. Estem davant d’un esport de futur en el món de la diversitat funcional. I la forma en que Copava orienta aquesta competició fa que els propis esportistes siguen els autèntics protagonistes en un ambient inclusiu”.

El trofeu com a tercer classificat el recolliran el proper dimarts 29 de maig a la Ciutat de les Ciències en la Cloenda de les Lligues esportives de Copava.

No hay comentarios

Dejar respuesta