Argentum padel picassent finalista en el campionat d’Espanya absolut per equips de 3ª

L’equip de la marca setabense, creada per Fabricio Frola i Alberto Llorens, aconsegueix l’ascens a 2ª categoria nacional tras un intens cap de setmana de pàdel en el Rafa Nadal Sport Center de Manacor.

El Argentum Pàdel Picassent va avançar sobre el filferro sense arribar a caure fins a aconseguir el seu objectiu. El conjunt llevantí, segon cap de sèrie, va resoldre la complicada estrena davant l’equip A del Reial Club de Polo de Barcelona gràcies a una victòria a la foto finish protagonitzada per Jorge Pascual i Luis Lechuga (6-4, 4-6 i 7- 6 a Nelson Biglieri i Santi Soldevila) que va desnivellar definitivament la balança (3-2).

L’esquadra valenciana es va trobar amb el Reial Saragossa Club de Tennis en semifinals. També un triomf en el tie break de el tercer set, aquest cop signat per Carlos Corberán i Rubén Cuevas (6-0, 2-6 i 7-6 davant Cristian Arias i Diego Javierre), va valer per amarrar l’eliminatòria contra els aragonesos (3 -2) i, amb ella, aconseguir l’altra plaça d’ascens en joc.

Lamentablement, la final davant el Pins Pàdel va ser de clar domini mallorquí que va rubricar la seva esplèndida actuació amb el títol masculí (4-1).

L’equip Argentum compta entre les seues files, amb jugadors de renom al pàdel valencià com Matias Nicoletti, J.J. Matea, Christian Ramos, Sergio Icardo, Juanmi Such, o Mario Ortega, a més dels anomenats anteriorment. Aquest equip el completen Pau Sanchis, Esteban Larred, Ezequiel Giordani, Bruno Lòpez, Juli Signes, Edu Vercher i Ivan Cervera; entre els que trobem als setabenses Lluís Cuenca, Carlos Corberán i Alberto Llorens

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 5 =