Aquest cap de setmana comença la Fira de Xàtiva 2021

Es comptarà amb quatre entrades diferenciades per als diferents sectors amb accessos des de Acadèmic Maravall i Cardenal Serra

Aquest cap de setmana comença la Fira de Xàtiva 2021 en la que els concerts i els esdeveniments culturals seran els protagonistes, amb restriccions d’aforament i amb un meticulós dispositiu de seguretat i organització que serà especialment potent a l’estadi de la Murta, on hi haurà cites ininterrompudament des del 14 fins al 20 d’agost.

Per tal de controlar l’afluència, amb un aforament màxim de 2.000 persones, l’Avinguda de la Murta romandrà tancada al tràfic durant tots aquests dies i comptarà amb quatre accessos diferenciats per a facilitar l’entrada i eixida dels assistents a l’estadi, amb entrades des dels carrers Acadèmic Maravall i Cardenal Serra.

D’una banda hi haurà dos accessos des del carrer Acadèmic Maravall corresponents a la part dreta de les grades i del pati de butaques d’una banda (entrada sud), i al pati de butaques del centre d’altra. L’accés per a les grades i el pati de butaques de la part esquerra, així com també de part del pati de butaques central, es realitzarà des de l’accés a l’Avinguda Murta pel carrer Cardenal Serra (entrada nord).

A més a més cal tindre en compte que l’eixida del recinte, una vegada finalitzen els castells de focs artificials (cal recordar que s’han suspés els del dia 14 i 15 pel nivell de preemergència per risc d’incendis forestals), es farà de manera escalonada i seguint les indicacions del personal de sala i de la pantalla on s’explicarà el protocol a seguir. Primerament abandonaran el camp els assistents ubicats a les grades, posteriorment els dels patis de butaques de dreta i esquerra, i finalment els assistents ubicats al pati de butaques central.

Cada mitja hora s’anunciaran als panells informatius les normes de seguretat establertes, com ara l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, la prohibició de moure cadires o l’obligació d’ocupar el seient nominal de l’entrada. A més a més estarà prohibit alçar-se per a consumir begudes però s’habilitarà un servei de barra itinerant que anirà passant pel recinte.

Cal destacar també que front a la Murta s’ubicarà una caseta d’incidències per tal d’ajudar a les persones que tinguen problemes amb les seues entrades o dubtes respecte al protocol a seguir o a les mesures de seguretat. A més a més, també s’ubicaran al voltant tòtems explicatius amb tota la informació i es realitzarà un reforç de personal informatiu els dies de major afluència.

No hay comentarios

Dejar respuesta