Andreu valor i el seu ‘Nou Món’ tancaran diumenge el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor

Se celebrarà també la final del certamen MiL Descobreix, enguany amb més participació que mai

Diumenge 11 de juny, tancarà l’edició 2023 del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, amb un concert d’Andreu Valor i la final del certamen MiL Descobreix. Una vesprada que clourà una edició d’èxit en la que el festival ha sumat més de 600 espectadors a l’edició de l’any passat, una tendència que el consolida com un dels festivals descentralitzats de referència del País Valencià, i l’aposta de l’organització. El festival és una iniciativa de Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura.

Diumenge, Andreu Valor ens portarà a Xàtiva el seu nou disc «Un nou món». Un treball eclèctic amb una vestimenta sonora renovada de folk-indie nord-europeu que no perd l’essència de la cançó d’autor clàssica, amb missatges generacionals que aspiren a fer del món un lloc més digne i lliure a través de la poesia, la reflexió i la reivindicació d’humanitat. 

Amb el concert del cantautor, se celebrarà també la final del certamen ‘MiL Descobreix: VI certamen de Joves Cantautores/rs’ que enguany ha comptat amb més participació que mai. Fins a 56 artistes debutants s’hi han inscrit, amb una majoria de dones, i entre els finalistes hi ha joves del País Valencià, de Catalunya i un de Madrid. El certamen reartirà 2.700 euros en premis i les persones assistent a la final podran, com cada any, votar i atorgar el premi del públic. 

El festival manté la paritat als escenaris sense renunciar a la qualitat. L’edició també manté els preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats.

No hay comentarios

Dejar respuesta