Andreu Valor actuarà a les Nits a la Fresca de la Font de la Figuera

Amb variats concerts, teatre, espectacles de màgia, carretons per als menuts, bibliopiscina, futbol sala i fins i tot un curs d’edició vídeo, l’Ajuntament de la Font de la Figuera pretén seguir oferint als veïns i visitants una completa oferta d’entreteniment en el període estival.

Demà dijous, a les 22.00 hores, als Jardins de la Font de Baix, tindrà lloc la presentació del llibre «Al-Azraq, el Blau, la conquesta de Jaume I com mai et l’han explicada», de Just I. Sellés i, a continuació, una de les actuacions més esperades, la del cantautor Andreu Valor. Emmarcades en les Nits a la Fresca, aquestes activitats tenen lloc les nits dels dimarts i dijous del mes de juliol (i part d’agost).

Cal recordar que les Nits a la Fresca es van iniciar la setmana passada i congreguen gran quantitat de públic que agraeix que la Font de la Figuera ofereixca una programació tan completa i variada que no deixe espai a l’avorriment. De fet, dimarts passat “Teatre a l’Abast” posava el toc d’humor i la setmana que ve i durant tres dies se celebrarà el festival de música de cambra «En clau de Sol», amb concerts dedicats a aquest estil en tres espais diferents de la població.

No hay comentarios

Dejar respuesta