Amor Amorós lamenta el retard del nou col·legi Pla de la Mezquita fins a 2021

· Xàtiva Unida proposa l’impuls de l’EDIFICANT mitjançant l’empresa municipal PROEXA per fer el seguiment de tots els processos adminstratius, de licitació i d’execució d’obra per evitar l’actual estancament

 

La proposta de Xàtiva Unida és crear una oficina tècnica a través de l’empresa pública Proexa amb la partida que ja tenia este expedient adjudicat en el pressupost de 2019. Una oficina tècnica que s’encarregaria del seguiment de tots els processos; tant de licitació com d’execució d’obres, així com el seguiment administratiu dels expedients i del contacte amb els tècnics de la Conselleria d’Educació. Una oficina que també podria dur endavant els altres quatres expedients a l’hora (l’IES Ribera 436.000€ per a 2019 i 817.000€ per al 2020, Teresa Coloma 314.000€ per a 2019, Attilio Bruschetti 705.000€ entre 2019 i 2020 i CIFP La Costera 479.000€ entre 2019 i 2020). Així com promoure de nous en altres centres educatius que també ens consta que podrien i han fet peticions.

A més, Amorós ha recordat que, en el seu dia ja s’advertí que l’Edificant és una formula que cal encaixar en el nostre ajuntament per tal de no quedar-nos endarrerits en la millora de les nostres instal·lacions educatives. En canvi, ha continuat assenyalant la regidora de Xàtiva Unida que, mentres els membres de l’equip de govern del pacte d’una sola veu (PSOE-Cs) fan comparatives amb altres municipis obvien l’exemple d’Ontinyent on van a gestionar-se alvoltant de 20 milios d’euros de l’Edificant.

“Aquesta proposta es fa per donar major utilitat a Proexa, per estar a l’alçada del repte que ens hem marcat, perquè una educació del segle XXI necessita infraestructures adequades i de qualitat. I els nostres xiquets i xiquetes es mereixen les millors condicions” sosté Amor Amorós.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 5 =