Alumnes del SES de la Llosa de Ranes triomfen en la Olimpíada Internacional Juvenil de càlcul mental

Deu alumnes de segon de l’ESO del SES la Llosa de Ranes han demostrat les seues habilitats matemàtiques en la II Olimpíada Iberoamericana de càlcul i agilitat mental organitzada per la Trobada Juvenil de Matemàtiques de Colòmbia i per l’heptacampió del món i 14 vegades rècord Guinness de càlcul mental, l’espanyol Alberto Coto.

L’equip de la Llosa de Ranes competia contra altres 70 equips de diferents països i va quedar en sèptim lloc. Tot un èxit per als joves estudiants de la Llosa de Ranes, ja que sols es donaven premis per als 12 primers equips.

Un dels premis de constància i progrés d’aquesta olimpíada va ser per a l’estudiant de la Llosa de Ranes Cristian krastev.

En la trobada juvenil de matemàtiques van competir 500 estudiants de 50 institucions i 10 països.

El passat dijous es va fer lliurament dels premis de l’olimpíada des d’Atenes i es van concedir els diplomes als estudiants de la Llosa de Ranes.

L’asturià Alberto Coto és l’home més ràpid del planeta en càlcul mental. És considerat un dels més grans calculistes de la història i el que més títols ostenta actualment: set títols de campió del món, dos ors en l’olimpíada de l’esport mental, i fins a 14 ocasions va batre rècords mundials. Ara a través de nous projectes, ensenya l’univers de les matemàtiques i com poden millorar la nostra vida diària.

No hay comentarios

Dejar respuesta