Sis alumnes de tercer de l’ESO del SES la Llosa de Ranes han tornat a demostrar les seues extraordinàries habilitats matemàtiques en la III Olimpíada Internacional de càlcul mental de Colòmbia. L’equip de la Llosa de Ranes ha quedat primer d’Espanya i en desena posició mundial.

Els estudiants de la Llosa de Ranes han obtingut el diploma de plata en aquesta prestigiosa competició en aconseguir 396 punts.

L’equip del SES la Llosa de Ranes, dirigit per la professora de matemàtiques Rebeca Castro Guitart, competia contra 100 equips de 21 països. Tot un èxit per als joves estudiants de la Llosa de Ranes.

L’Olimpíada, que és organitzada pel Col·legi Bilingüe Abraham Lincoln (Bogotà) i pel campió del món i rècord Guinness de càlcul mental, Alberto Coto, va comptar en més de 1.000 participants.

L’asturià Alberto Coto és l’home més ràpid del planeta en càlcul mental. És considerat un dels més grans calculistes de la història i el que més títols ostenta actualment. Ha aconseguit 9 medalles d’or, 2 de plata i tres de bronze set títols de campió del món, dos ors en l’olimpíada de l’esport mental, i en múltiples ocasions ha batut rècords mundials. A través de nous projectes, ensenya l’univers de les matemàtiques i com poden millorar la nostra vida diària.

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes els dona l’enhorabona als alumnes, tot un referent per a altres joves.

No hay comentarios

Dejar respuesta