Alejandro Quilis, investit com a alcalde d’Albaida gràcies al pacte entre Compromís i PSPV-PSOE

  • D’aquesta manera Alejandro Quilis serà investit com a alcalde en la sessió plenaria d’aquest dissabte 17 de juny i una candidata o candidat del PSPV a mitjan legislatura
  • Entre ambdues forces polítiques compten amb la Majoria Absoluta del Ple i 1.911 vots que representen la voluntat per un govern progressista a la ciutat.

Albaida (17/06/2023)-. Les dues forces progressistes d’Albaida, Compromís i PSPV-PSOE, han arribat a un acord d’Investidura per a la XII legislatura de la Democràcia. En aquest acord les i els 7 edils es comprometen a la governabilitat de la ciutat durant els pròxims 4 anys, fent valdre així la voluntat de la ciutadania que majoritàriament, 1.911 vots entre ambdues forces, han optat per seguir apostant per polítiques centrades en les persones i la millora sostenible de la ciutat. Una Majoria Absoluta que donarà estabilitat al Govern que es conformarà en els dies que venen.

Les regidores i els regidors del PSPV-PSOE i Compromís han acordat investir a Alejandro Quilis Moscardó com a Alcalde en el Ple de Constitució de la legislatura d’aquest dissabte 17 de juny. Així com, investir a mitjan legislatura a una candidata o candidat del Partit Socialista d’Albaida.

Les dues forces polítiques treballen en un acord de Govern ampli que done estabilitat al consistori de manera transparent, participativa i amb diàleg constant amb la resta de forces polítiques i la ciutadania.

En els pròxims dies es traslladarà la composició del nou equip de govern i els eixos programàtics per a aquesta legislatura que ara comença.

No hay comentarios

Dejar respuesta