El ple investeix a la popular Salvi Pardo com a la primera alcaldessa en la història de la Llosa de Ranes

La popular Salvi Pardo escriu un nou capítol en la història municipal de la Llosa de Ranes en convertir-se en la primera dona que accedeix a l’alcaldia. El ple de l’ajuntament ha investit hui dissabte a Salvi Pardo com a alcaldessa amb els vots del grup municipal del PP, que amb sis regidors disposa de majoria absoluta en la nova corporació que s’ha constituït hui.

Després de ser proclamada alcaldessa, Salvi va felicitar a tots els regidors que conformen la nova corporació municipal. Al seu discurs d’investidura, va destacar que assumia l’alcaldia amb gran il·lusió, ja que suposa un «honor i un orgull» representar a la Llosa de Ranes. Es va comprometre a treballar pel seu poble amb «responsabilitat, lleialtat i serietat» per a «continuar avançant i millorant la qualitat de vida i el benestar dels nostres veïns».

Salvi va assumir el compromís «d’escoltar i treballar des del màxim respecte a totes les persones sense distincions». «Vull ser una alcaldessa pròxima a la gent i les portes del meu despatx estaran obertes per a tots».

A la resta de partits, PSPV i Compromís, la nova alcaldessa va oferir diàleg i consens i els va demanar la seua col·laboració per treballar perquè el poble prospere. «Es tracta de fer poble, i això s’aconsegueix sumant idees, construint i fent propostes per a tots i totes, de la mà de tots els grups polítics», va destacar.

Salvi va tindre unes paraules d’agraïment per als regidors que deixen la corporació i, especialment, per al seu predecessor en el càrrec, Evarist Aznar, que després de vint anys deixa l’alcaldia de la Llosa de Ranes.

Respecte als projectes de la nova legislatura, l’alcaldessa va avançar la construcció del nou centre de dia, la llar dels jubilats, la casa de la joventut, la millora dels accessos al poble o la renovació de la gespa del camp de futbol, entre altres.

Composició de la nova corporació municipal: Alcaldessa, Salvi Pardo Escuriet (PP). Regidors: Javier Camarasa Castelló (PP). Rosana Revert Calabuig (PP). Joan Gozálbez Lozano (PP). Margarita Huerta Guitart (PP). Christian Gil Huerta (PP). Rosa Ana Guitart Estornell (PSOE). Adrián Sanz Alba (PSOE). Carla Terol Gil (PSOE). Yolanda Tortosa Luna (Compromís). Efren Camarasa Carreres (Compromís).

No hay comentarios

Dejar respuesta