Alejandra López Marco pren possessió com a nova notaria de Castelló de Rugat

València, maig de 2024: La notària Alejandra López Marco ha pres possessió de la notaria vacant de Castelló de Rugat (València).
López Marco ha cessat del seu notaria de Llucena (Castelló), fent lliurament d’aquest protocol a la notaria d’Albocàsser Lucía Latorre Navarro. A partir d’ara, la notaria López Marco ocuparà la plaça vacant de la localitat de Castelló de Rugat. El seu notaria estarà situada en la mateixa adreça del notari anterior, Vicente Luengo Lloret, al Carrer Sant Vicent, nº49, 1r de Castelló de Rugat; telèfon: 962.813.175
Aquesta presa de possessió es produeix després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del Decret 41/2024, de 9 d’abril, del Consell, de provisió de notaries vacants en la Comunitat Valenciana per a Alacant, Torrent, Benicarló, Petrer, Gandia, Albocàsser, Sant Mateu, Montserrat i Castelló de Rugat, en virtut del concurs convocat per la Resolució de 19 de febrer de 2024 de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública, resolt per una resolució de la mateixa direcció general, de 25 de març de 2024.
Per tant, amb aquesta presa de possessió es cobreix la notaria vacant i a partir d’ara Albocàsser disposa novament de notari.

No hay comentarios

Dejar respuesta